vrijdag 24 juli 2009

Nieuwe stek

Vrijdag hebben wij naar aanleiding van een tip een nieuwe stek bezocht. Prachtige weilanden omringd door bos. Daar aangekomen een klein stukje te hebben gelopen zagen wij al een oversteker. We zijn gelijk in de dekking gaan zitten om te wachten of wij ze nogmaals konden zien en dan op het weiland. En ja hoor. Na nog geen 4 minuten betrad het roedel 1 voor 1 het weiland. Het was nog vroeg op de avond en daardoor goede beelden kunnen maken. Uiteindelijk bestond het roeldel uit 12 hinden en 1 jong hert!

3 opmerkingen:

Anonymous zei

Ha Peet en Maartine,

Dat ziet er allemaal erg mooi en indrukwekkend uit! Ik kan me voorstellen dat dit in het echt nog eens een stuk geweldiger is! Wat een mooie natuur!! Trouwens wel erg moedig om elke dag zo vroeg je bedje uit te gaan in je vakantie...!
Nog een fijne en gezellige vakantie!
Groet, ook aan de rest,
Jos en Eveline

Anonymous zei

Hoi,

Gaaf, zeg, die foto's! Maar........ gaan jullie echt elke morgen zo vroeg je bed uit? Enorm zeg, wat moedig! Gaan jullie nog verder leren schieten?
En.... ook dagelijks je groene pakkie aan? Of moet dat ondertussen in de was en gestreken :)?
Veel plezier nog!

Groetjes, ook aan de anderen,

Anja

Pawi zei

Ha Peter,
't Is zeker de moeite waard om zo vroeg je bed uit en zo laat je bed in te gaan. Je foto's zijn er het bewijs van. De mooiste vond ik tot nu toe "8 op een rij". Een droom voor een hobbyist zoals jij.
Gezien de steeds genoemde aantallen merk ik dat je een echte rekenaar bent. Alleen staat je 360 bezoekers achter op de teller van Piwi,
Geniet er elke dag weer van en laat je die paar regendruppels niet weerhouden.
Veel succes en kijkgenot
pawi