zaterdag 25 juli 2009

Goedemorgen.......

Na hevig noodweer vannacht hebben we toch besloten om vanmorgen er op uit te trekken. We hebben er voor gekozen om een ander gebied te 'pakken'. Niet zonder succes. Om vijf uur zaten we weer in de auto. Al snel werd duidelijk dat het mooi weer was. De zon gloorde boven de bossen. Na een stevige wandeling kwamen we terecht op een mooi stuk heide. Al snel ontdekten we daar enkele mooie hinden. Toen we deze observeerden kwam er vanuit de dekking op redelijk korte afstand een roedeltje geweidragers. Deze morgen stond de teller stil op 47, waarvan zowaar enkele wilde varkens. Wat is het bos toch mooi als de zon op komt! We hebben een fantastische hobby!!!

3 opmerkingen:

pamawi zei

Jullie vakantie lijkt meer op een safari trektocht door de jungle in verweggistan, dan een degelijke vakantie in Elspeet.
Althans, de foto's en de tekst zouden het in een reisgids goed doen, alleen de diersoorten zijn te veel Hollands.
Ga zo door, wij genieten met jullie mee.

groetjes Pamawi

Tante Conny zei

Hi Pieter en Andrea, Wat een prachtige foto,s en wat is de natuur toch mooi!!!!! als je het maar ziet. Ik hoop dat jullie nog veel zullen genieten van alle HERTEN. Liefs van Tante Cok uit DORDT.Xs

peter zei

Heren,

Het waren weer twee prachtige tochten. Ik heb er echt van genoten. Nog een fijne week met elkaar! Dames, bedankt voor de gastvrijheid!

Groeten,
Peter