maandag 21 juni 2010

Rondje grofwildDat het bezoeken van de Veluwe loont in het voorseizoen heeft zwager Peet aan den lijve ondervonden. Afgelopen week is hij afgereisd om weer wat wild te spotten. Een hele onderneming om op een avondje vanuit Ridderkerk te gaan wildkijken. Gelukkig zijn het lange avonden. In alle rust heeft hij bijna 60 stuks grofwild waargenomen. Grote roedels hinden en bokken gescheiden. Veelbelovend voor de zomer!
Op de vaste stekken heeft hij genoten van de edelherten en reƫen. Complimenten! Aanstaande zaterdag staat er ook een tripje gepland. Hier enkele foto's.

2 opmerkingen:

Unknown zei

Ha wilde gasten!
Heb gisteravond hetzelfde rondje gedaan. Ruim een uurtje.. 40 stuks, hinden (met jong) en wat zwijnen. Heerlijk! Je zag ze door het bos naar de weilanden trekken en de bosrand verlaten. Verschillende 'post' stekjes gezien. Zaterdag gaan we verder!

Tineke van der Linden zei

Ha Pieter,
Zojuist een kijkje op je blog genomen. Wauw, wat een schitterende foto's hebben jullie gemaakt...schitterend!!! We hopen D.V. over 4 weken ook wat wild te gaan bekijken. Nu we deze keer naar Uddel gaan, zullen we "jouw" plekjes te bezoeken. Ik las dat er bij Vaassen ook een wildscherm is. Kun je zeggen waar die staat? Ik zal op de kaart van de Veluwe nog vooe jou kijken aan welke weg het wildscherm in Garderen precies staat.
Jammer dat ik geen volger kon worden, dan blijf ik helemaal op de hoogte of er nieuws bijkomt...
Groetjes, Tineke van der Linden